SHKARKO DIREKT
SHKARKO NGA APTOIDE
SHKARKO NGA DRIVE

NESE NUK MUNDENI TA INSTALONI NA KONTAKTONI NE INSTARAMIN TONE ME EMER - tv_shqip_tv

HAPI 6 - 

HAPI 5 - 

HAPI 4 - 

HAPI 3 - 

HAPI 2 - 

PER TE INSTALUAR PROGRAMIN NDIQNI DHE HAPAT E ME POSHTEM

HAPI 1 - 

1 - NE OFROJM NE GJITHSEJ 200 KANALE. 

2 - OFROJM KANALE SPORTIVE.

3 - SHERBIM 24/7 NGA STAFFI JON.

4 - APLIKACIONI MBAHET NGA REKLAMAT.

 

KENI 3 VERSIONET PER

TE INSTALUAR APLIKACIONIN

Tv falas 

aplikacioni ka sjell updaten e re per te gjith ndjeksit e saj shkarkoni tani updaten e re duke klikuar ne iconen

me posht per te instaluar aplikacionin

Cart