SHKARKO NGA DRIVE
SHKARKO DIREKT
SHKARKO NGA APTOIDE
SE SHPEJTI

HAPI 8  

HAPI 7  

HAPI 6 

NESE NUK MUNDENI TA INSTALONI NA KONTAKTONI NE INSTARAMIN TONE ME EMER - tv_shqip_tv

HAPI 5  

HAPI 4  

HAPI 3  

HAPI 1  

HAPI 2 

PER TE INSTALUAR PROGRAMIN NDIQNI DHE HAPAT E ME POSHTEM

1 - NE OFROJM NE GJITHSEJ 200 KANALE. 

2 - OFROJM KANALE SPORTIVE.

3 - SHERBIM 24/7 NGA STAFFI JON.

4 - APLIKACIONI MBAHET NGA REKLAMAT.

 

ALB IPTV 2

APLIKACIONI ME CILSOR QE MUNDESON NDJEKJEN E KANALEVE SHQIPTARE FALAS PA PAGES PERFSHIR DHE KANALET SPORTIVE KANALE FILMASH KANALE PER FEMIJ DEKUMENTAR ALB IPTV PATFORMA ME E MIR PER TV NGA PAISJA JUAJ

KENI 3 VERSIONET PER

TE INSTALUAR APLIKACIONIN

Cart