Pershendetje te gjitheve, shpresoj qe te jeni mir te gjith !
Cdo kush e di qe ky app eshte ber ne form qe te mbroj te drejtat e tv , ne vec marrim kanalet dhe i fusim , nuk bejm asgje me shum , te gjitha kanalet mund te gjenden direkt ne internet, Ju lutemi shum , nqs se keni ndonje keqperdorim te dhenash mund te na shkruani ne email- stvshqip.com

Cart