SHKARKO APP

PER TE NDJEKUR ME SHUM FILMA SHKARKO APLIKACIONIN TON DHE NDIQ FILMA TE DUBLUAR DHE FILMA ME TITRA SHQIP ME ME PAK REKLAMA 

Aventura më e re e Maçokut me Çizme (Antonio Banderas) në gjetjen e Zemrës së Rubinit të Zjarrit. Por vështirësitë për të nuk kanë fund, kur duhet të përballesh dhe me tre djaj të vegjël.

FILMA DUBLUAR NE SHQIP

Cart