ABONOHU
FACEBOOK

PER ME SHUM INFORMACIONE RRETH ABONIMIT 

KONTAKTONI NE FACCEBOOK

ÇKA ËSHTË TV ALBANIA?

Ontv Albania ofron 40 kanale shqiptare HD; duke perfshirë të gjitha kanalet e Tring & Digitalb Ontv Albania, tani per vetem 4,90 euro/muaj. Pakoja perfshin kanale shqip, kanale te platformes Digitalb, X PREMIUM, dhe shume tjera kanale sportive.

Cart