TV FALAS

KENI NJE REKLAM BANNER

NE FUND TE EKRANIT QE

SHFAQET NE CDO FAQE 

QE HYNI GJAT APLIKACIONIT

KUR QARKULLONI NEPER

APLIKACION KA RESTE 

QE BLLOKOHET EKRANI

DUKE NXJERR TABELA

TE TILLA DHE KJO

ESHT 1 REKLAM QE

NA NDIHMON NE NE

PUNEN TON

GJITHASHTU DHE KJO NJE

LLOJ TJETER REKLAMIMI

QE SHFAQET NE GJITH EKRANIN

© TV FALAS

TV FALAS PLATFORMA E VETME

DHE ME SERIOZE PER

TRASMETIMIN E KANALEVE

 

NE TRASMETOJM KANALE SPORTIVE

NE TRASMETOJM KANALE KINEMA

NE TRASMETOJM KANALE PER FEMIJ 

NE TRASMETOJM KANALE DEKUMENTAR 

 

NE MUNDOHEMI TE JEMI SA

ME SHUM ONLINE

NE KANALET TONA NE PUNEN

TON QE PO BEJM PER JU PO

SHUM VETA NUK NA E VLERSOJN

PUNEN TON .

 

 

NE I KERKOJM TE GJITHVE QE

VETEM TE KLIKOJN 1 REKLAM

SA HER TE HYJN GJAT DITES

NE APLIKACION PO KA DISA

PERSONA QE NUK KLIKOJN

DHE TE GJITH PO BLLOKOHEN

CDO DIT .

 

 

SEPSE SKEMI PSE I LEJOJM

KTO PERSONA QE VETEM TE

VIJN TE NGARKOJN SERVERAT TON 

PA KUPTIM .

 

 

KA SHUM PERSONA QE KERKOJN

KUSH JAN REKLAMAT DHE

PERGJIGJEJA ESHT KTU NE

KETE NJOFTIM ME POSHT MUND

TE SHIKONI SE KUSH JAN

REKLAMAT QE JU DUHET TE KLIKONI 

Cart