IPTV ALBANIA

             CMIMET ME TE LIRA 

                                            DHE OFERTA

PAKET DITORE
PAKET JAVORE

VOD

PAKETA VOD

NGA 7.99 NE 4.99 €

NGA 6.99€ NE 3.99

NGA 4.99 NE 1.99

PAKETA TRING

PAKETA DIGITAL

PAKETA SHQIPTV

NGA 2.99 € NE 0.80 €

DIGITALB & TRING

NGA 12.99 € NE 8.99 

Cart